ПОКУПКА И ДОСТАВКА

При направена онлайн поръчка, моля имайте предвид, че бижуто ще бъде изпратено чрез куриерска фирма Еконт с опция за плащане чрез паричен пощенски превод, а платежния документ ще бъде издаден от лицензирания куриер използван за доставката.

При поръчки на стойност под 130лв цената за доставка до офис на Еконт е 5.00 лв. за цялата страна, при поръчки до адрес цената е 8.00 лв. При поръчки на стойност над 130 лв. доставката е безплатна.

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ И ГАРАНЦИЯ

Закупеното от вас бижу може да бъде върнато или заменено в рамките на 14 дни след получаването му, при условие, че по него не са видими увреждания и е със запазен търговски вид. Желанието си да върнете стоката, можете да упражните в писмен вид като изпратите имейл на sales@sapfir-gd.com, като за тази цел е необходимо да предоставите издадения Ви платежен документ за пощенски паричен превод от куриера. Сумите се възстановяват чрез пощенски паричен превод.

Правото на замяна и връщане в 14 дневен срок е валидно само за бижута, които не са изработени по поръчка или са персонализирани.

Всяко наше бижу е изпълено от качествени материали с голяма трайност и високо качество. В случай на рекламация, в срок от 2 години след закупуване на бижуто клиентът има право да замени или поправи бижуто си без да заплаща, като и да получи частичен или пълно възстановяване на сумата. Платежния документ за стоката служи за гаранция.